Rolgordijnen

Bescherming tegen een laaghangende zon en privacy op ieder moment van de dag. 

Heeft u soms ook veel last van de laaghangende zon? Bijvoorbeeld als u televisie aan het kijken bent of thuis aan het werken bent? Een laaghangende zon kan behoorlijk storend zijn. Rolgordijnen zijn bij uitstek de beschermers tegen een laaghangende zon in uw woning, maar bieden daarnaast ook nog fantastisch veel privacy. 

 

Speciaal op maat

Het daglicht reguleren op ieder moment van de dag, ideaal toch? Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie maar zijn ook echte sfeermakers. De eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren zorgen er altijd voor dat er een rolgordijn voor uw woning is. Wilt u geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

 

Standaard of elektrisch

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaard uitvoeringen, maar ook als elektrische variant. U kunt het rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kunt u kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of de muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als uw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst. Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur. Daarnaast is elektrische bediening ideaal bij ramen gevestigd op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in de hal..

 


Ook voor Duo Rolgordijnen kunt u bij ons terecht

Het Duo Rolgordijn, ook wel Duo Jaloezie genoemd, is een van de meest gewilde raamdecoratie producten van dit moment. Door de 2 lagen stof die over elkaar heen bewegen kunt u de lichtinval helemaal regelen naar uw unieke wensen. In het voorjaar de zon in huis? In de avond de ramen geblindeerd voor maximale privacy? Een Duo Rolgordijn,  van AroZon Binnenzonwering, maakt het met een enkele beweging mogelijk.

 

Duorolgordijnen luxe uitstraling

Creëer een gevoel van luxe in uw huis met verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen, en doeken met prachtig ingeweven metallic draden voor een exclusieve uitstraling. De ruime collectie stoffen met vele kleuren maakt dat u altijd een Duo Rolgordijn kunt samenstellen dat precies past bij uw smaak en de omgeving waarin deze geplaatst wordt.

 

Duorolgordijnen elektrisch

De bediening is eenvoudig door middel van een ketting en het Duo Rolgordijn wordt opgerold in een fraaie afgesloten cassete die in 10 verschillende kleuren leverbaar is. Gaat u voor het ultieme comfort dan is elektrische bediening met afstandsbediening een geweldige keuze.

 

Kortom, het Duo rolgordijn is een stijlvolle en elegante oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat en een extra dimensie toevoegt aan uw interieur

 

Een Duo Rolgordijn Is Spelen Met Licht

Download
Download onze brochure
brochure-shutters-raamdecoratie-2017.pdf
Adobe Acrobat document 833.2 KB